En favorit som är svårt att slå

Det finns alltid något som ligger nära hjärtat. Det är en av mina första tavlor: Joy of bubbles.

Jag vet inte varför men denna tavla har allt jag ville se: glädje och sorg, trygghet och frihet. De strama linjerna och de fria bubblorna gör en kontrast som finns i livet. Den här tavlan är en av mina första stora tavlor: jag valde att måla en tavla som är 100×100 cm i canvas. Jag använde Swipe teknik i acrylic pour.

Det tog en tid innan jag lyckades med mönstret till grunden – med det saknades någonting – ja, det saknades ramar. Vitt och guld passar bra till den svarta grunden och markerar tydligt gränserna. Bubblorna står för det fria och glada. Tavlan är min och bara min. Jag vill inte vara utan den.

Under tiden gjorde jag andra tavlor med nästan samma motiv, men ingen av dem värmer mitt hjärta lika som den första stora Joy of bubbles.

Första tavlan på bilderna är en beställning: 100x100cm och jag använde Dutch teknik i acrylic pour och den andra tavlan är ett försök att göra en kopia av Joy of bubbles (mini) 50x50cm. Jag är nöjd med båda tavlorna, men den första Joy of bubbles är svårt att slå!

Vill du komma i kontakt med mig?