När tiden står stilla…

Det har gått några månader efter utställningen. Några tavlor blev sålda och det gjorde mig mycket glad: glad över att jag hann visa mig i verkligheten, att utställningen fungerade utmärkt och jag fick bra respons från besökarna. 

Sedan kom tomheten. Corona gjorde sin insats: jag tappade inspirationen. November och december slog ut min fantasi med gråhet och regn. Fram tills idag. Idag har jag fått en ny beställning och plötsligt kommer allt tillbaka: jag vill måla och jag vill visa mina tankar.

Livet fortsätter! Färgerna kommer fram och nu jobbar jag med min nya tavla: den blir i vitt och blått. Vi får se vad som händer, men det blir roligt. Snart får ni också se…

De två första tavlorna blev sålda på utställningen i JEKonstgalleri i Göteborg,  tavlan som heter “Ömhet” har fått en ny ägare idag.

Vill du komma i kontakt med mig?